Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac anunță primul candidat al Alianței Dreptei: Clotilde Armand intră tare în lupta pentru Sectorul 1!

Inquam Photos/ Octav Ganea
PMP USR Forta Dreptei

Este anunțul zilei de la cea mai nouă alianță din spațiul politic din România. După ce PSD și PNL au discutat luni în șir dacă să aibă sau nu candidați comuni, Alianța Dreapta Unită anunță că va avea candidați comuni la toate sectoarele Capitalei. Mai mult, Clotilde Armand și Radu Mihaiu vor fi candidații polului de dreapta pentru un nou mandat, declară la RFI președintele PMP, Eugen Tomac.

„Indiscutabil, doamna primar Clotilde Armand va fi candidatul dreptei unite și va fi susținută de toate partidele, la fel ca și domnul primar Mihaiu de la Sectorul 2. Deci indiscutabil, vom avea o listă de candidați comuni la Consiliul Local, Consiliul General și pentru primăria fiecărui Sector”, spune Eugen Tomac, întrebat cum va stabili Alianța Dreapta Unită (USR, PMP și Forța Dreptei) candidații la sectoarele Capitalei.

Liderul PMP spune despre scenariul Marcel Ciolacu candidat la Primăria Capitalei că nimeni nu are șanse să-l învingă pe Nicușor Dan.

„Bănuiesc că este un scenariu pe care îl iau în calcul cei din PSD, însă nu mă mai miră nimic. PNL-ul nu mai are propria identitate, el a reușit să obțină un scor foarte bun în 2020, pentru că a mers pe mesajul: votați PNL, scăpați de PSD! Astăzi, practic, orice cetățean de dreapta știe că un vot dat PNL este de fapt un vot dat PSD-ului”, adaugă Tomac.

În opinia sa, ”fie Ciolacu, fie oricare candidat din partea acestei monstruoase coaliții aflate la putere n-are nici o șansă în fața lui Nicușor Dan. Este un om care a demonstrat că poate, este un om care a preluat o primărie aflată în faliment, a repus-o pe picioare și chiar dacă nu comunică zi de zi ceea ce face, cetățenii observă diferența. Eu sunt absolut convins că indiferent pe cine vor împinge PSD și PNL în bătălie la Primăria Capitalei, nu va avea nici o șansă, nici măcar Marcel Ciolacu”.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.