Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac îl aduce în echipa sa de consilieri pe fostul director al unicului liceu cu predare în limba română de la Tiraspol

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac a anunțat că Ion Iovcev, fostul director al unicului liceu cu predare în limba română de la Tiraspol ”Lucian Blaga”, a devenit consilierul său pe problemele drepturilor omului în Republica Moldova și în statele din Parteneriatul Estic.

"Mă bucur mult că domnul profesor Ion Iovcev s-a alăturat echipei mele și vom lucra cot la cot pentru a-i apăra pe românii din stânga Nistrului și nu numai.

Oficial, domnul Iovcev este funcționar european și se va ocupa de monitorizarea situației drepturilor omului în R. Moldova și în statele din Parteneriatul Estic.

Un om care a păstrat, timp de trei decenii, vie conștiința națională la Tiraspol și nu a cedat nicio clipă presiunii separatiștilor în calitatea sa de director al Liceului “Lucian Blaga”, cred că are cea mai strălucită experiență în a prezenta realitatea din regiune așa cum este.

Vom lucra intens pentru a repune pe agenda de priorități a Uniunii Europene chestiunea transnistreană. Rusia trebuie să plece din R. Moldova, iar cetățenii din zona de conflict au dreptul să trăiască în pace și bunăstare", a scris europarlamentarul pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.