Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac îl pulverizează pe Tăriceanu: Dăncilă l-a umilit într-un hal fără de hal

Mediafax
tomac eugen pmp

Liderul PMP Eugen Tomac spune luni, dupa ce Viorica Dancila si Teodor Melescanu au batut palma ca fostul ministru să fie sustinut de PSD la sefia Senatului, ca este o umilinta pentru Calin Popescu Tariceanu, dar si ca instalarea lui Melescanu la Senat este inacceptabil pentru ca „a umilit milioane de români la prezidențale”.

„Îmi place tot mai mult și mai mult această capcană în care a picat Tariceanu. După ce l-a folosit Dragnea ca pe o cârpa politică, acum a venit și rândul lui Dancilă să-l umilească într-un hal fără de hal, lasându-l fără partid și, mai nou, fără parlamentari care fug disperați la PSD pentru funcții în stat. PSD sfidează totul și-l pune al doilea om în stat pe Meleșcanu, cel care de două ori a umilit milioane de români, la alegerile prezidențiale din 2014 și europarlamentare din 2019, îngrădindu-le dreptul la vot și aruncând în aer toată politica externă a României. Este tot mai clar că Dăncilă trebuie trimisă acasă prin moțiune și scoasă din poltică, odată cu Meleșcanu, pentru totdeauna!”, a scris Tomac pe Facebook.

Citește și: DEMISIA care a aruncat în aer ALDE: grupul din Senat se desființează dacă mai pleacă un membru ales pe listele partidului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.