Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, în şedinţa solemnă, în fața lui Klaus Iohannis: 'Că avem un președinte de origine germană e cel mai bun exemplu' - VIDEO

Mediafax
Eugen Tomac

Liderul PMP, Eugen Tomac, a spus, în discursul ţinut în sesiunea solemnă a Parlamentului, că românii au aşteptări de la clasa politică, de la care cer mai multă responsabilitate, vor un stat care să-i respecte, vor instituţii eficiente şi o clasă politică matură. El a mai spus că românii mai vor autostrăzi şi un sistem de educaţie de calitate, considerând că educaţia trebuie să devină o prioritate.

Eugen Tomac şi-a început discursul spunând că naţiunea este pe deplin integrată şi acesta este un lucru extraordinar, scrie news.ro.

Citește și: SURSE Toți salariații din România sunt vizați! Ce se întâmplă cu creșterea salarială pregătită de Olguța Vasilescu

"Probă este faptul că în urmă cu câţiva ani şi românii din Oltenia, românii din Moldova, din Bucovina au votat cu inima deschisă, în număr de 6,3 milioane, un preşedinte de origine germană. Suntem o naţiune pe deplin integrată şi acesta este un lucru extraordinar", a afirmat Tomac.

În discursul său, liderul PMP a spus că ridicarea Catedralei Neamului este probabil printre puţinele bucurii ale acestui Centenar.

Citește și: S-a situat din nou pe locul 1! Lovitură pentru Pro TV și Kanal D

"Prea Fericirea voastră, permiteţi-mi să îmi exprim admiraţia pentru curajul de a crede în reuşita unui proiect înălţător şi necesar poporului român şi pentru efortul de a reuşi împlinirea lui. Înălţarea în inima Capitalei României a Catedralei Naţionale, simbol al recunoştinţei şi gratitudinii în faţa celor pe care nu-i cunoaştem astăzi, dar care şi-au vărsat sângele pentru România este probabil printre puţinele bucurii ale acestui an Centenar. Vă felicit şi mă înclin", a declarat preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

El consideră că românii au aşteptări de la clasa politică, vor un stat care să-i respecte, vor autostrăzi şi un sistem de educaţie de calitate.

Citește și: Anunț de ultima ora! România nu va mai avea nevoie de autostrăzi

"Românii au aşteptări mari de la clasa politică. Ne cer mai multă responsabilitate şi au dreptate, doar aşa putem genera o viaţă mai bună. Românii vor un stat care să-i respecte, vor instituţii eficiente, vor o clasă politică matură care acţionează pentru interesul public, care servesc România cu onestitate şi acordă atenţia cuvenită priorităţilor ţării noastre. Românii vor autostrăzi pentru că doar aşa ne putem dezvolta mai mult economia, doar aşa pot fi create locuri de muncă bine plătite. Românii vor un sistem de educaţie de calitate, fără bani nu putem face însă performanţă. În urmă cu zece ani toată clasa politică şi-a asumat printr-un pact naţional alocarea a şase la sută pentru învăţământ. Astăzi educaţia nu primeşte nici trei la sută. Educaţia trebuie să fie prioritatea noastră”, a mai afirmat Eugen Tomac.

Citește și: Se promulgă, vineri, o lege de către președintele Klaus Iohannis! Despre ce este vorba .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.