Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac lansează o ipoteză incendiară: Călin Georgescu, omul Moscovei?

facebook.com
Eugen Tomac

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac sugerează că C. Georgescu, căruia i s-a propus funcția de președinte de onoare al AUR, ar fi omul rușilor în România. Ipoteza lui Tomac apare după declarațiile lui Vladimir Putin, care a spus că scutul de la Deveselu reprezintă o „amenințare” pentru Federația Rusă.

„Nimic nou dinspre Kremlin după întâlnirea cu premierul Ungariei.

Continuă războiul psihologic, așa cum spuneam, iar mesajul lui Putin, transmis alături de Orban, este cât se poate de limpede: lansatoarele de rachetă din România şi Polonia sunt o ameninţare pentru Rusia.

Cine în România critică în mod constat cel mai mult prezența scutului de la Deveselu?

Nimeni altul decât Călin Georgescu. Acesta zice nici mai mult, nici mai puțin că “scutul de la Deveselu este cea mai mare rușine diplomatică”.

Sigur, altfel toți pozează în patrioți!”, a spus Eugen Tomac, pe pagina sa de Facebook.

Ce spunea Georgescu despre scutul de la Deveselu în trecut

Călin Georgescu a caracterizat în trecut scutul NATO de la Deveselu. Georgescu a precizat că parteneriatul România - SUA trebuie să continue, dar de pe alte baze, potrivit Activenews.ro, care citează o declarație a acestuia făcută la Nașul TV, în 2014.

"Se continuă cu un element foarte neproductiv pentru România. Scutul anti-rachetă de care tot se vorbeşte în acest parteneriat strategic, nici măcar politicienii americani nu cred în el. E făcut pentru industria militară. Acest scut nu poate decât să activeze şi să irite o zonă întreagă. Pe mine mă interesează unde e bussines-ul mare şi foarte mare. În primul rând trebuie să văd partea economică, altfel nu mă interesează. De curând, 480 de soldaţi români au fost trimişi în Afganistan. Pentru ce ne trebuie, când la noi cade un elicopter vechi de 40 de ani cu soldaţi români? Noua conducere a ţării trebuie să gestioneze aceste elemente şi să înţeleagă că primordial este interesul naţional.

Trebuie să existe obligatoriu o relaţie solidă cu SUA, dar trebuie să se materialeze în proiecte mari, nu în jocuri de culise, mărunte", a spus Călin Georgescu, la Naşul TV.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.