Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac, lider PMP, după ce PSD a anunțat că i-a luat toată organizația de tineret: 'A plecat un singur om'

Partidul Social Democrat a anunţat că toată conducerea centrală a Organizaţiei Tineretului Partidului Mişcarea Populară şi marea majoritate a membrilor acestei filiale s-au alăturat PSD. Însă, președintele executiv al Mișcării Populare, Eugen Tomac, spune că social-democrații au transferat un singur om din PMP.

Citește AICI anunțul PSD: LOVITURĂ GROAZNICĂ pentru Traian Băsescu: PSD spune că a luat toată conducerea centrală și majoritatea membrilor Organizației de Tineret a PMP - FOTO

”Cum e să fii tânăr și să te bucuri că ai ajuns într-un partid condus de Daea? Credeam că doar oile au priză la acest tip de a face politică, dar se pare că și unii cârlani au lipici la Daea.

Una peste alta, e fake news. De la PMP a plecat un om care a decis că e mai bine să stea în poze lângă Daea, în PSD.

Tinerii noștri au congres pe 2 iunie și acolo veți vedea cei mai valoroși tineri din politică, pe cei care cred în PMP!”, a transmis Eugen Tomac.

Citește și: PRO TV a șters înregistrarea cu tânăra care pare că se droghează! Iată motivul .

Ulterior, Tomac a remis și un comunicat de presă în care afirmă că "PSD traversează o mare criză dacă a ajuns să producă ştiri false cu privire la tinerii din PMP" şi precizează că un singur tânăr a trecut la PSD şi nu organizaţia de tineret a partidului, aşa cum anunţaseră social-democraţii.

"PSD traversează o mare criză dacă a ajuns să producă ştiri false cu privire la tinerii din PMP. Nu organizaţia PMP a trecut la PSD astăzi, cum a anunţat principalul partid de guvernământ. Un singur tânăr, care de altfel nu mai trecuse de mult timp pe la PMP, a ajuns, în preajma congresului nostru de tineret, să rupă poarta către PSD.

Citește și: BNR face un anunț cu greutate! Care este situația rezervelor României

Tinerii noştri au congres pe 2 iunie şi acolo veţi vedea cei mai valoroşi tineri din politică, pe cei care cred în PMP!", declară Eugen Tomac, într-un comunicat dat publicităţii miercuri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.