Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: 'România, pusă la colț în an de sărbătoare'

Eugen Tomac

"România, pusă la colț în an de sărbătoare!

Nu este ceea ce merităm, dar avem ceea ce au votat majoritatea românilor, cei care stau cu mâna întinsă la stat.

Criza politică în care ne-a băgat Dragnea din nou arată cât de ușor se poate prăbuși o țară fără să fie amenințată de vreun pericol extern. Doar în România politiceni lipsiți de viziune și educație politică pot transforma un stat într-un SRL pe care îl conduc așa cum îi taie capul.

În democrație, partidele sunt cele care trebuie să desemneze cele mai pregătite persoane pentru a deține cele mai importante funcții în stat. La PSD, statul trebuie condus de cele mai slabe persoane și cu ambiții cât mai mici, pentru a putea fi controlate de baronii care văd Guvernul României drept un rezervor nesecat de resurse ce trebuie să le alimenteze lor poftele de mici ceaușiști.

Pun spune, fără nicio ezitare, că democrația din România este serios amenințată de grupuri de politicieni ahtiate după banul public și care privesc această țară drept un instrument care le oferă șansa de a se îmbogăți peste noapte.

Un partid incapabil să aibă o viziune, care a tranformat minciuna în propagandă oficială, care alungă investitorii și ține România la periferia Europei, este un partid antinațional. E timpul să ne trezim și să fim mai hotărâți ca niciodată pentru a bloca acest proces diabolic de transformare a țării într-o închisoare în care doar baronii PSD, cu liderul lor, pot trăi în libertate, iar ceilalți vor fi alungați sau umiliți, așa cum face deja PSD, fără nicio remușcare, în aceste zile.", a scris Eugen Tomac, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.