Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Liviu Dragnea și Victor Ponta: 'Acces DELIRANT de populism. Livache, lasă-ne!'

Mediafax
Eugen Tomac

Președintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a afirmat miercuri că declarația lui Liviu Dragnea, potrivit căreia PSD este la guvernare de doi ani, dar nu la putere, a fost făcută ”într-un acces delirant de populism” și reprezintă ”o nouă diversiune pentru a mai primi odată votul românilor” , conform Mediafax.

Citește și: Motivare INCENDIARĂ a judecătorilor ÎCCJ - Ludovic Orban a fost achitat din cauza lipsei de probe în dosarul instrumentat de DNA

”Într-un acces delirant de populism, Livache a declarat că este la guvernare de doi ani, dar nu la putere. Jucând teatrul unui amnezic, Dragnea parcă și-a șters din memorie anii în care, împreună cu Ponta, împărțea țara după bunul lor plac. În șapte ani, putea să schimbe fața acestei țări, să construiască școli, grădinițe, spitale, autostrăzi, să crească nivelul de trai. Dar oamenii au fost păcăliți, mințiți, manipulați. Și pentru ce? Pentru ca PSDragnea să-și îndestuleze prietenii, să adune căruțe de bani, ca-n țările bananiere. El se plânge acum că a fost prizonierul funcționarilor din ministere. Fără nici cel mai mic bun simț, merge printre români și aruncă vina falimentului acestei țări pe niște amărâți din instituțiile publice. El face pe nevinovatul, încearcă o nouă diversiune pentru a mai primi odată votul românilor”, a scris pe Facebook Eugen Tomac.

El a mai afirmat că liderul PSD a avut cel puțin șapte ani în care ”să le demonstreze românilor că este în stare de ceva”.

”Livache a fost omul politic căruia această țară i-a acordat, în ultimii ani, cele mai multe șanse pentru a demonstra că este în stare să schimbe ceva. Niciun politician nu a fost încărcat cu atâta responsabilitate. Și ce-a făcut el cu această încredere? Și-a bătut joc de România, și-a bătut joc de fiecare român în parte. I-a privit pe români în față cu un zâmbet sfidător și a împărțit doar apropiaților săi lapte și miere. Liviu Dragnea a avut timp cel puțin 7 ani în care să le demonstreze românilor că este în stare de ceva. Dar a eșuat lamentabil, motiv pentru care sunt tot mai mulți cei care îi spun: Livache, lasă-ne”, a conchis liderul PMP.

Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la PSD Ilfov, că social-democraţii sunt de doi ani de zile la guvernare, dar nu la putere.

„De doi ani de zile noi suntem la guvernare, dar nu la putere. Am vorbit cu primari şi se plâng despre cât de mult timp aleargă după avizări ca până la urmă să li se spună că nu”, a afirmat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.