Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac spune că PMP trebuie să aleagă: E necesară o dezbatere internă serioasă privind drumul pe care îl avem de parcurs

Facebook
PMP

Europarlamentarul Eugen Tomac, fost președinte PMP, spune că partidul trebuie să decidă ce drum politic vrea să urmeze, în contextul discuțiilor privind o colaborare politică cu PNL.

„Observ o agitație neobișnuită în jurul PMP. Situația este, de fapt, foarte simplă, indiferent de cât își doresc unii sau alții să prezinte lucrurile deformat. Noi știm cel mai bine ce avem de făcut. Din respect pentru toți membrii noștri alături de care am clădit acest partid, nu am comentat public până acum nicio speculație sau zvon. În continuare, nu cred că este cazul să le oferim altora prilejul de a ne face agenda, dar aceste chestiuni țin de dezbaterea internă. Pot doar să subliniez că deciziile de orice natură într-un partid sunt luate de către membrii săi prin mecanisme democratice. Prin urmare, niciodată hotărârile nu pot fi luate în PMP fără a consulta toți membrii.

Referitor la relația cu alte partide, inclusiv discuția cu privire la propunerea PNL, aceasta a fost dezbătută în partid, iar deciziile luate au fost votate cu unanimitate de voturi sau, în unele situații, cu o largă majoritate. Ce vom face mai departe vom decide exclusiv noi, Partidul Mișcarea Populară. În acest moment cred că este necesară o dezbatere internă serioasă cu privire la drumul pe care îl avem de parcurs, drum pe care să il urmăm hotarât și asumat”, a scris Tomac, joi, pe pagina sa de Facebook.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.