Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eugen Tomac: 'Suntem singurul partid politic care nu a făcut nicio înţelegere cu PSD în Parlament'

Lumea Politică
Eugen Tomac

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a făcut un apel, joi, la electoratul de dreapta să vină la vot la alegerile parlamentare de duminică, menţionând că partidul pe care îl conduce este singurul care nu a făcut nicio înţelegere, în ultimii patru ani, în Parlament cu PSD, care reprezintă "cel mai mare pericol pentru ţară" şi care, în prezent, "s-a ascuns" în spatele profesorului Alexandru Rafila, potrivit Agerpres.

"Românii trebuie să vină la vot să ne voteze cu încredere pentru că suntem singurul partid politic care nu a făcut nicio înţelegere cu PSD în Parlament timp de patru ani de zile şi mergem cu această încredere că vom găsi numitor comun pentru a da ţării un Guvern responsabil şi a crea în Parlament o majoritate care să susţină reforme reale pentru ţară şi capabil să aducă în ţară banii pe care România îi poate absorbi de la Uniunea Europeană", a transmis Tomac, într-o conferinţă de presă.

Momente incredibile în plenul CSM: Klaus Iohannis s-a ridicat şi a plecat, refuzând să le răspundă magistraţilor/ VIDEO

El a exclus orice negociere cu social-democraţii dacă PMP reuşeşte să intre în Parlament, pe motiv că PSD este un partid "nereformat".

"Cel mai mare pericol pentru ţară este PSD-ul, care s-a ascuns astăzi în spatele profesorului Rafila. (...) Am fost pe punctul de a fi sancţionaţi cum nu puteam visa vreodată de către UE, tocmai pentru că aceşti oameni au distrus statul român şi au blocat orice dezvoltare, orice iniţiativă de recredibilizare a ţării noastre după 2012. Cred în continuare că cel mai mare pericol pentru ţara noastră îl reprezintă PSD-ul nereformat, care a demonstrat pe ultima sută de metri că tot a rămas în subordonarea lui Dragnea. Numirea lui Iordache în funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ, una dintre instituţiile importante în ierarhia statului, arată că acest partid nu a învăţat absolut nimic şi rămâne în continuare un pericol pentru ţara noastră şi trebuie să-l sancţionăm la aceste alegeri. Tocmai de aceea, electoratul de dreapta trebuie să iasă la vot într-un număr cât mai mare", a afirmat Eugen Tomac.

Preşedintele PMP a fost întrebat despre anunţul PSD că va chema la negocieri toate partidele care reuşesc să mobilizeze peste 5% din electorat, mai puţin PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.