Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Ali Daei l-a felicitat pe Cristiano Ronaldo pentru egalarea recordului său

cristiano ronaldo portugalia

Iranianul Ali Daei l-a felicitat pe fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, autorul unei duble în meciul Portugalia - Germania (2-2) de la EURO 2020, disputat miercuri seara, în urma căreia starul lusitan a egalat recordul mondial de goluri internaţionale (109) deţinut de fostul atacant asiatic, notează news.ro.

"Felicitări lui Cristiano Ronaldo, care este acum la un gol distanţă de doborârea recordului internaţional masculin. Sunt onorat că această realizare remarcabilă îi aparţine lui Ronaldo, un mare campion al fotbalului şi umanist grijuliu, care inspiră şi influenţează vieţi în întreaga lume. Vamos1", a scris Ali Daei (52 ani), pe contul său de Twtiter.

"Adevăraţii campioni rămân campioni pentru totdeauna. Sunt foarte mândru să citesc aceste cuvinte de la un mare idol ca tine. Mulţumesc, Ali Daei", i-a răspuns portughezul.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 ani, a ajuns la 109 goluri marcate în 178 de selecţii pentru naţionala lusitană, cu care a cucerit titlul european în 2016 şi trofeul Ligii Naţiunilor în 2019.

Ali Daei a reuşit să înscrie acelaşi număr de goluri în 149 de partide disputate în tricoul selecţionatei Iranului.

Portughezul, care joacă în prezent la Juventus Torino, este cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor (134 goluri) şi singurul fotbalist care a cucerit titlul de golgheter în trei dintre cele mai puternice campionate ale lumii (Premier League, La Liga şi Serie A).

La nivel de club, Cristiano Ronaldo a marcat în total 674 de goluri, cele mai multe dintre ele (450) în tricoul echipei spaniole Real Madrid.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.