Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anglia ne-a fost superioară în jocul aerian, recunoaşte selecţionerul Ucrainei

descopera.ro
fotbal minge

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Ucrainei, Andrei Şevcenko, a recunoscut că reprezentativa Angliei a fost superioară echipei sale în special în jocul aerian, în meciul din sferturile de finală ale EURO 2020 disputat sâmbătă seara la Roma şi câştigat cu 4-0 de Three Lions, scrie AFP.

''Anglia a fost mai puternică în jocul aerian şi l-am pierdut pe fundaşul nostru central (Grivţov) care le-ar fi putut pune probleme. În opinia mea, asta a determinat cursul jocului. Este adevărat că a existat şi o scădere a concentrării la începutul reprizei a doua, dar problema a fost jocul aerian. Cred că Ucraina a făcut un EURO bun, în ciuda absenţelor din lot, am încercat întotdeauna să jucăm bine. Anglia a fost eficientă, a speculat greşelile noastre, a controlat jocul'', a spus Şevcenko.

El nu a dorit să comenteze dacă va mai rămâne sau nu pe banca tehnică a naţionalei, informează Agerpres.

''EURO s-a încheiat pentru noi, vom analiza parcursul, vom face un bilanţ. Federaţia va trebui să ia o decizie, dar există timp pentru asta, nimeni nu se grăbeşte'', a spus selecţionerul.

Selecţionata de fotbal a Angliei s-a calificat în semifinalele EURO 2020, după ce a surclasat Ucraina cu scorul de 4-0 (1-0), sâmbătă seara pe Stadio Olimpico din Roma, în ultimul sfert de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.