Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Belgianul De Bruyne, jucătorul cu cea mai mare notă după faza grupelor EURO 2020

Sky Sports
kevin de bruyne

Kevin De Bruyne, mijlocaşul naţionalei Belgiei, este fotbalistul care a primit cea mai mare notă din partea site-ului de specialitate WhoScored.com după faza grupelor turneului final EURO 2020, a anunţat vineri radioteleviziunea belgiană RTBF.

Belgia s-a calificat în optimi de finală câştigând toate cele trei meciuri din Grupa B, având cei mai buni oameni în Romelu Lukaku, autor a trei goluri, dar mai ales Kevin De Bruyne, cu un gol şi două pase decisive. Nerefăcut complet, mijlocaşul nu a fost folosit în primul meci, împotriva Rusiei, dar a fost introdus în debutul reprizei secunde a întâlnirii cu Danemarca, iar de atunci a impresionat în doar 135 de minute de joc.

Potrivit datelor statistice analizate de WhoScored.com (şuturi, pase, ocazii create, goluri, mingi recuperate, mingi atinse, dueluri câştigate, driblinguri etc.), De Bruyne a fost cel mai bun jucător din faza grupelor, primind nota de 8,84, informează Agerpres.

De bun augur pentru meciul de duminică, din optimi de finală, împotriva Portugaliei lui Cristiano Ronaldo, care a marcat cinci goluri în faza grupelor şi a primit a doua notă, 8,07.

În top 10 sunt trei olandezi, Frenkie De Jong (7,87), Memphis Depay (7,84) şi Georgino Wijnaldum (7,75), italienii Manuel Locatelli (7,86) şi Ciro Immobile (7,77), suedezul Emil Forsberg (7,555), Robert Lewandowski (7,55), care nu a putut împiedica eliminarea Polonie după faza grupelor, dar şi un al doilea belgian, Romelu Lukaku (7,77).

WhoScored.com a alcătuit şi o echipă ideală după faza grupelor. Aceasta este: Lukas Hradecky (Finlanda/nota 7,53) - Denzel Dumfries (Olanda/7,25), Matthijs De Ligt (Olanda/7,54), Dedryck Boyata (Belgia/7,26), Leonardo Spinazzola (Italia/7,38) - Manuel Locatelli (Italia/7,86), Frenkie De Jong (Olanda/7,87), Kevin De Bruyne (Belgia/8,84) - Memphis Depay (Olanda/7,84), Romelu Lukaku (Belgia/7,77), Cristiano Ronaldo (Portugalia/8,07).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.