Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Căpitanul Italiei, Giorgio Chiellini, accidentat, ar putea evolua în optimi

frf.ro
Trofeu euro 2020

Căpitanul naţionalei de fotbal a Italiei, Giorgio Chiellini, accidentat miercuri la coapsa stângă în timpul meciului împotriva Elveţiei (3-0) în cadrul Grupei A la EURO 2020, ar putea fi apt de joc până la partida din optimile de finală, notează AFP, potrivit Agerpres.

Italiei este prima echipă calificată în optimi după ce a învins Elveţia cu scorul de 3-0 (1-0), pe Stadio Olimpico din Roma, în al doilea său meci din grupă.

Staff-ul medical al naţionalei Italiei a informat joi că leziunea lui Chiellini, care a fost înlocuit cu Francesco Acerbi în prima repriză, nu este foarte gravă astfel că el are mari şanse să fie pe teren în partida din optimi.

''El nu va juca în ultimul meci din grupă, contra Ţării Galilor, dar ar putea intra în partida următoare'', au declarat surse medicale.

Italia, deja calificată datorită celor două victorii, ambele cu scorul de 3-0, contra Turciei şi Elveţiei, va juca în optimi sâmbătă, 26 iunie, la Londra sau Amsterdam, în funcţie de locul pe care-l va ocupa la sfârşit în grupă, prima poziţie sau a 2-a. Cea de-a doua calificată va fi stabilită duminică, la finalul meciurilor Italia - Ţara Galilor (19:00, Roma) şi Elveţia - Turcia (19:00, Baku).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.