Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020: Selecţionerul Slovaciei speră că va exista "un mic miracol împotriva Spaniei"

frf.ro
Trofeu euro 2020

Selecţionerul Slovaciei, Stefan Tarkovic, speră că va exista "un mic miracol împotriva Spaniei", în ultimul meci al echipei sale în Grupa E de la EURO 2020, transmite AFP.

Chiar dacă a fost învinsă vineri de Suedia (0-1) după un meci în care nu a avut niciun şut pe spaţiul porţii, iar următorul adversar va fi Spania, favorita grupei, Slovacia are şanse de calificare în optimi de finală, crede Tarkovic.

"Situaţia este echilibrată în grupă, am venit ca outsideri. Toată lumea voia să ia 3 puncte împotriva noastră. Am învins Polonia, o echipă foarte puternică, şi n-am fost departe de un egal cu Suedia. Sunt mulţumit şi optimist (pentru ca va urma). Ne vom pregăti cu aceeaşi atitudine şi poate că va exista un mic miracol împotriva Spaniei", a declarat Tarkovic.

"Este greu să cântărim şansele noastre de calificare. Pentru noi, cel mai important este să arătăm nişte lucruri pe care le exersăm la antrenament. Am arătat un progres, chiar dacă am fost lipsiţi de eficacitate în faţa porţii. Construim o echipă", a spus tehnicianul.

Sâmbătă se va disputa meciul Spania - Polonia, iar pe 23 iunie sunt programate ultimele partide din grupă, Suedia - Polonia şi Slovacia - Spania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.