Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2020 - Şevcenko: Trebuie să fim foarte atenţi la contraatacurile Macedoniei de Nord

www.europafm.ro
Andrei Sevcenko

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a Ucrainei, Andrei Şevcenko, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă online susţinută la Bucureşti, că jucătorii săi trebuie să fie foarte atenţi la contraatacurile Macedoniei de Nord, adversara din partida programată, joi, la Bucureşti, în Grupa C a EURO 2020, notaeză Agerpres.

"Atmosfera este foarte bună la echipă. Cu Olanda am făcut un joc bun. Am avut puţin ghinion, însă reacţia echipei a fost foarte bună. Suntem foarte pozitivi după acel prim meci. Acum întâlnim Macedonia de Nord, o echipă căreia trebuie să-i arătăm respect. Este o echipă bună, are stilul propriu de joc, evoluează în sistem 5-3-2. De asemenea, Macedonia joacă bine pe contraatac. Aşa că trebuie să fim foarte atenţi la contraatacurile Macedoniei", a explicat Şevcenko.

Selecţionerul a afirmat că echipa sa a avut momente bune în prima sa partidă de la EURO 2020, cea cu Olanda, pierdută cu 2-3.

"Cu Olanda am avut momente foarte bune, în prima repriză ultima pasă nu a fost bună. Nu am reuşit însă să creăm mai mult presiune la mijlocul terenului. Însă în a doua repriză am fost mai periculoşi. Când joci cu echipe foarte bune precum Olanda nu poţi să fii la controlul jocului tot timpul şi nu poţi anticipa toate situaţiile. Echipa a jucat bine, dar am fi vrut să obţinem cu Olanda un rezultat mai bun", a spus el.

Andrei Şevcenko a menţionat că nu se aşteaptă ca meciul cu Macedonia de Nord să fie întrerupt din cauza ploii.

"Nu m-am uitat la timpul probabil pentru mâine, dar dacă va fi furtună sau ploaie ce putem face? Astea vor fi condiţiile. Însă nu cred că va fi o furtună aşa de mare încât să se oprească meciul. Ştim ce avem de făcut, noi suntem pregătiţi, e un turneu important. Nu în fiecare an avem ocazia să jucăm în grupele unei asemenea competiţii. Toţi jucătorii înţeleg cât de importantă este participarea noastră aici", a precizat Şevcenko.

Jucătorul ucrainean Mikola Matvienko a declarat la rândul său că este pregătit pentru întâlnirea cu Macedonia de Nord: "Antrenorul ne va spune cum va juca Macedonia de Nord. Am analizat primul nostru meci şi vom fi pregătiţi la maximum pentru întâlnirea cu Macedonia de Nord".

Echipa naţională de fotbal a Ucrainei întâlneşte, joi, de la ora 16:00, pe Arena Naţională, selecţionata Macedoniei de Nord, în al doilea meci găzduit de Bucureşti în cadrul turneului final al Campionatului European 2020.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală, primul dintre acestea, Austria - Macedonia de Nord, disputat la 13 iunie, încheindu-se cu scorul de 3-1. La această partidă publicul a avut acces pe 25% din capacitatea Arenei Naţionale, conform restricţiilor impuse de autorităţi în contextul pandemiei de coronavirus.

Următoarele trei partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională din Bucureşti sunt: Ucraina - Macedonia de Nord (17 iunie, ora 16:00), Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), ambele în Grupa C, precum şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.