Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sunt mândru de echipa mea, spune selecţionerul danez Kasper Hjulmand

eriksen

Sunt mândru de calificarea echipei mele în semifinalele EURO 2020, a declarat sâmbătă seara selecţionerul danez Kasper Hjulmand după ce prima reprezentativă de fotbal s-a calificat în semifinalele competiţiei în urma victoriei (2-1) contra Cehiei, scrie AFP.

''Am început jocul foarte bine, cu ceva mai multă dificultate în a doua repriză. Republica Cehă a luptat până la capăt, a fost un joc grozav, aşa cum era de aşteptat şi de temut. Am avut spaţii, dar nu am mai reuşit acele pase lungi şi precise. Puteam însă marca şi al treilea gol. Cehii ne-au presat mult dar trebuie să ştii cum să câştigi un meci. Sunt foarte mândru pentru că suntem în semifinalele EURO 2020'', a spus Hjulmand.

El a adăugat că oriunde ar juca, simte că publicul este alături de Danemarca după incidentul cu Eriksen, informează Agerpres.

''Atunci şi în zilele următoare incidentului am văzut care sunt valorile fundamentale ale fotbalului Ne-am amintit de ce jucăm fotbal. Încă mă gândesc la Christian în fiecare zi, ne bucurăm că a supravieţuit. Cred că ne-am dat seama cu toţii despre ce este fotbalul. Întotdeauna mă gândesc cât de fantastic ar fi să-l văd jucând din nou, încă face parte din echipă. Această echipă nu am construit-o într-o zi. Îi trimit felicitările mele, el este o mare parte din acest rezultat'', a spus selecţionerul.

La rândul său, portarul Kasper Schmeichel, a declarat: ''A fost un meci dificil, am ştiut că va fi un joc dur, împotriva unei echipe care are o putere extraordinară şi are, de asemenea, aceeaşi intensitate ca noi. Ştiam că trebuie să facem faţă şi, pe deasupra, să ne folosim de calităţile noastre. Prima repriză cred că am jucat foarte bine, a doua repriză am resimţit presiunea. Asta caracterizează o echipă mare: să ştii să joci bine, dar şi cum să rezişti în faţa adversarului''.

Căpitanul naţionalei daneze, Simon Kjaer, a adăugat că orice meci al echipei este şi pentru Christian Eriksen.

''Am avut un singur scop când am venit aici: să ajungem pe Wembley. Ne gândim mereu la Christian, iar el ştie că jucăm şi pentru el''.

Naţionala de fotbal a Danemarcei s-a calificat în semifinalele EURO 2020, după ce a învins echipa Cehiei cu scorul de 2-1 (2-0), loc sâmbătă seara, pe Stadionul Olimpic din Baku.

Danemarca va juca a treia sa semifinală la EURO, după cele din 1982 şi 1992, contra Angliei, pe Wembley, pe 7 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.