Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

EURO 2024: Nicolae Stanciu consideră că trebuie să fim mulțumiți de egalul obținut

prosport.ro
Nicolae Stanciu

Căpitanul echipei naţionale de fotbal a României, Nicolae Stanciu, a afirmat, la finalul partidei cu Israel, din preliminariile EURO 2024, că rezultatul de 1-1 ar trebui să fie mulţumitor pentru formaţia pregătită de Edward Iordănescu, anunță Agerpres.

"1-0 era un rezultat fragil, cred eu că retrăgându-ne involuntar ei şi-au creat mai multe şanse. Cred că un 1-1 ar trebui să ne mulţumească în final, pentru că e un rezultat echitabil, aş putea spune. Cred că involuntar ne-am retras, aşa ne-a dus şi jocul, au început ei să vină mai mult spre poarta noastră, pentru că nu mai aveau nimic de pierdut. Din păcate am luat acel gol şi acum trebuie să ne gândim la meciul cu Kosovo, care este peste trei zile, pentru că a devenit cel mai important meci al campaniei. Este obligatoriu să luăm cele trei puncte, dacă nu, putem să cădem de pe locul de calificare. Trebuie să ne refacem foarte bine după acest meci. Am consumat mult, am alergat foarte mult, ne doream foarte mult să câştigăm. Trebuie acum să ne refacem foarte bine până la meciul cu Kosovo", a declarat Stanciu la Prima TV.

El a ţinut să mulţumească fanilor români pentru susţinerea oferită în partida de pe Arena Naţională.

"Aş vrea să le mulţumesc din inimă suporterilor români, pentru că au fost extraordinari astăzi. Şi faptul că au umplut stadionul şi au venit pentru noi... Ne cerem scuze că nu am putut să câştigăm astăzi şi ne dorim să vină şi marţi în număr la fel de mare, să ne susţină, pentru că avem nevoie de ei şi împreună cu ei putem să ne îndeplinim obiectivul", a mai spus Stanciu.

Naţionala de fotbal a României a terminat la egalitate cu reprezentativa Israelului, 1-1 (1-0), sâmbătă seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

România rămâne în cursă pentru locul al doilea după acest egal, iar marţi va juca, tot la Bucureşti, cu Kosovo, care a smuls egalul cu Elveţia, 2-2.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.