Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Euro 2024: Nicolae Stanciu și-a fixat obiectivul pentru turneul final care urmează - 'Vrem să facem un Euro de neuitat'

prosport.ro
Nicolae Stanciu

Nicolae Stanciu a declarat, marţi, după ultimul meci din grupa de calificare la Euro 2024, scor 1-0 cu Elveţia, că este cea mai frumoasă seară din cariera sa şi că tricolorii vor ca turneul final de anul viitor să fie de neuitat, scrie news.ro.

“Pot să vorbesc în numele tuturor colegilor, este cea mai mare realizare din carierele noastre. Nu putea să fie un scenariu mai bun, să jucăm acest meci fiind calificaţi, cu 50.000 de oameni în tribune. Ne bucurăm. Sunt sigur că acum nu vor mai trebui să aştepte atât de mult o altă calificare. Pentru mine să îmbrac acest tricou, să port şi banderola şi să joc în ţara mea depăşeşte orice, nu se compară cu trofee câştigate, cu premii individuale. Este maximum din tot ce am trăit. Vrem să facem un Euro de neuitat. Încrederea este foarte mare acum. Am demonstrat că suntem un grup matur, suntem cu picioarele pe pământ şi nu n hazardăm”, a spus Stanciu la Antena 1.

“Este cea mai frumoasă seară din cariera mea. Este totul. Aş vrea ca în această seară cei care spuneau că o să terminăm pe locul patru să fie mândri că sunt români. Să fie la fel de mândri cum suntem noi. Am reuşit într-un stil mare când nimeni nu credea”, a mai afirmat el la Digi Sport.

“Avem o ţară foarte frumoasă, cu oameni minunaţi, avem cu ce să ne mândrim şi pe această cale urez La mulţi ani de ziua naţională”, a adăugat fotbalistul.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.