Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa: Preşedintele Iohannis practică un discurs contradictoriu

arhiva personala
Razvan Popa

Eurodeputatul PSD Răzvan Popa atrage atenția că președintele Iohannis practică un discurs contradictoriu, solicitând concomitent colaborare din partea coaliției și a Guvernului, dar și demisia premierului. Răzvan Popa consideră că o astfel de poziționare slăbește poziția României în fața partenerilor externi.

”Președintele a atacat din nou Guvernul și premierul. Asistăm cu toții la un scenariu de campanie care se desfășoară de câteva săptămâni. Dacă vrea să fie credibil și dacă vrea ca România să fie credibilă în plan extern, președintele ar trebui să nu mai practice un dublu discurs. Are pretenția ca Guvernul și coaliția să colaboreze cu el pe diverse teme, dar solicită concomitent și demisia premierului, deși nu are motive să o facă.

Am înțeles mizele electorale ale domnului Iohannis, dar și președintele ar trebui să înțeleagă că până la viitoarele alegeri mai este mult timp. Intrarea timpurie a lui Klaus Iohannis în campanie electorală nu este un lucru de bun augur pentru România” a spus eurodeputatul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.