Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Euroins România a încheiat un parteneriat pe termen lung cu membrii Acodaren

ro.linkedin.com
euroins

Euroins România Asigurare Reasigurare SA a încheiat un parteneriat pe termen lung cu membrii Acodaren - Asociaţia Concesionarilor Dacia, Renault, Nissan, prin care beneficiarii despăgubirilor în baza poliţelor RCA vor avea acces la reparaţii de calitate, a anunţat miercuri asigurătorul potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, Acodaren este cea mai mare asociaţie de service-uri auto de marcă, având aproape 70 de membri. Asociaţia acoperă tot teritoriul naţional cu servicii de reparaţii pentru autovehiculele Dacia, Renault şi Nissan.

Parteneriatul cu societăţile membre Acodaren include, pe lângă achitarea unor creanţe financiare, şi stabilirea unor tarife de referinţă astfel încât autovehiculele avariate şi reparate în baza unui dosar de daună emis de către Euroins Romania să fie livrate posesorilor mai repede.

"Euroins Romania rămâne deschisă acordurilor reciproc avantajoase cu toate societăţile comerciale specializate în reparaţii auto cu condiţia ca toate tarifele să poată fi agreate în concordanţă cu statisticile oficiale existente până la acest moment.", se menţionează în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.