Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar: Antena 3, 'o televiziune de mînăstire' pe lângă presa americană

Traian Ungureanu

Preşedintele Obama şi democraţii americani au ucis spiritul american, pe care l-au înlocuit cu o păguboasă corectitudine politică dusă la extrem. Este opinia europarlamentarului PNL Traian Ungureanu, care îşi exprimă susţinerea faţă de Donald Trump, în cel mai recent editorial publicat pe adevarul.ro.

Presa americană este distrusă de partizanat, susţine Ungureanu. Pe lângă publicaţiile din SUA, Antena 3 pare "o televiziune de mînăstire", mai scrie acesta.

Vezi şi: NEBUNIE la pariuri: cine câștigă alegerile prezidențiale din SUA

"Instituţia presei s-a prăbuşit sub greutatea propriului partizanat. Toate, dar absolut toate marile reţele media au intrat, fără jenă şi reţinere, în campanie, pe post de fabrici de propagandă. Un val de mistificare şi dezinformare care face din Antena 3 o televiziune de mînăstire, a luat la prelucrat minţile publicului. Rezultatul e descalificarea unei instituţii care a renunţat pînă şi la aparenţele onestităţii", afirmă Traian Ungureanu.

Europarlamentarul afirmă despre Obama că este cel mai slab preşedinte din istoria SUA şi că va lăsa în urmă "o lume răvăşită de o incompetenţă statuară". "Cea mai titrată democraţie a lumii e pusă într-o situaţie penibilă de setea de putere şi mitomania noului cult stăpînitor", mai scrie Ungureanu.

Vezi şi: Procurorii militari au descins la Senat. Ce caută anchetatorii

Liberalul nu îl iartă nici pe ambasadorul american la Bucureşti, Hans Klemm. "Peste tot în lume, mesajul clasic american e o lozincă dejucată de proprii ei purtători. La Bucureşti, de pildă, apariţiile ambasadorului american seamănă cu prestaţia unui diriginte care afuriseşte corupţia în alte ţări, dar e mulţumit de cazinoul trucat de acasă. În fond, un ambasador n-ar trebui să uite că e reprezentantul unei administraţii de stat, nu al unei ideologii de clan politic", notează TRU, care încheie cu o pledoarie pentru Trump:

"Dar Donald Trump? Un singur lucru. Clar şi urgent. Trump poate opri căderea. Un grobian, un fustangiu, un demagog fără perdea? Se ştie şi nu contează. Jump Trump! Mai bine scandal decît bigotism. Şi, cu mult mai bine, gură mare decît mască perfidă. Aşadar, President Trump."

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.