Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PNL, avertisment legat de alianța cu PSD: 'Ne va arunca într-o capcană fără precedent'

rfi.ro
Vlad Nistor

Profesorul Vlad Nistor, europarlamentar PNL, avertizează că decizia formării guvernului alături de PSD va duce la scădere dramatică a liberalilor în preferințele electoratului. Nistor repinge comparațiile cu USL, făcând însă trimitere la alianța PSD-PDL din 2008.

„În calitate de membru PNL, consider că decizia actualei conduceri a partidului de a continua negocierile cu PSD pentru formarea Guvernului este complet nepotrivită deoarece abilitatea politică de la vărful PSD combinată cu lipsa de experiență a actualilor lideri ai PNL ne va arunca într-o capcană fără precedent, iar electoratul nu a votat pentru a aduce PSD la putere cu mâna noastră, a liberalilor. Consecințele deciziei de ieri seară se vor vedea la următoarele alegeri, PNL riscând să înregistreze o scădere dramatică în preferințele cetățenilor români.

Această alianță care se prefigurează nu are nimic de-a face cu USL, care a fost creată, în principal, cu scopul comun de a-l combate politic pe președintele de atunci al țării, Traian Băsescu, ci cu alianța dintre PSD și PDL din 2008, o alianță conjuncturală, care isi dorea doar controlul resurselor țării. Cum ne aducem cu toții aminte, acea alianță a durat 8 luni”, scrie europarlamentarul PNL, pe Facebook.

PNL a decis, luni seara, să intre la guvernare cu PSD. Pentru continuarea negocierilor cu PSD au votat 50 de lideri PNL, iar 21 s-au împotrivit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.