Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD, după victoria lui Kovesi în Comisia LIBE: 'E un rezultat previzibil'. Ce spune despre posibilitatea să ajungă procuror-șef european

facebook.com/ Andi Cristea
Andi Cristea

Europarlamentarul PSD Andi Cristea comentează joi, pe Facebook, rezultatul Laurei Codruța Kovesi din Comisia LIBE, unde a obținut 26 de voturi.

„E un rezultat previzibil insa unul mai putin clar ca cel din CONT, unde a fost si mai clar jocul politic PPE. Mai greu va fi insa in Consiliul UE, candidatul francez fiind unul redutabil, foarte bine pregatit. E un lucru lipsit de bun simt ceea ce afirma unii comentatori din spatiul public cum ca Romania ar trebui sa isi sustina candidatul. Doamna Kovesi este propriul sau candidat, nu a trecut printr-un proces de nominalizare interna, nu are legitimitate statala. E ca si cum cineva s-ar inscrie la olimpiada si ar cere sa fie echipa Romaniei la bob si Romania afla de la TV ca are echipa de bob.

Ion Cristoiu: 'Tudorel Toader apare drept agentul electoral al Codruței Kovesi. O face numai din nerozie?'

Exista posibilitatea sa ajungă procuror european, având in vedere ca este suspecta intr-un dosar?

Mare e gradina PPE-ului, de la Orban la Weber orice este posibil se pare zilele acestea, noi speram insa intr-o solutie de bun simt. Din punct meu de vedere, dincolo de suspiciunile ridicate de intrebari legitime in spatiul public, problema de baza ramane lipsa de legitimitate nationala. Din nou, nu e suficient sa fii roman ca sa fortezi mana Romaniei sa te propuna.”, scrie Cristea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.