Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ion Cristoiu: 'Tudorel Toader apare drept agentul electoral al Codruței Kovesi. O face numai din nerozie?'

bzi.ro
cristoiu

Jurnalistul Ion Cristoiu susține că PSD a fost principalul susținător al Laurei Codruța Kovesi în cursa pentru șefia Parchetului European.

"Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție, aflată la cheremul lui Liviu Dragnea, a convocat-o chiar cînd se pregătea să meargă la Bruxelles. A convocat-o vineri, 15 februarie 2019. Sîntem în 28 februarie 2019. De atunci au trecut 13 zile. Ați mai auzit ceva de dosar? S-a mai făcut ceva la el? Nu s-a făcut nimic. Nici nu știi ce să crezi. E scenariu sau e prostie? Pentru că normal ar fi fost ca ancheta să continue. Cum n-a continuat, sîntem tentați să credem că a fost o diversiune creată pentru a adînci imaginea de hărțuire a Codruței Kovesi de către Regimul de la București. Pentru străini nu contează astfel de subtilități. Contează că tocmai cînd era pe cale să fie aleasă e citată la Secție. Să adăugăm acestei nerozii și altele, de la convocarea pentru a o acuza a Elenei Udrea din Costa Rica pînă la fonfleul cu casele din America, lansat exact în ziua cînd Codruța Kovesi era audiată în Comisia LIBE.

Citește și: Victor Ponta anunță BREAKING NEWS: 'Ponta îl laudă pe Dragnea: Da, chiar îl laud!'

Unul dintre temeiurile imaginii de luptătoare a Codruței Kovesi a fost dat de imaginea actualului regim de regim care vrea să îngenuncheze Justiția de dragul corupților. Ce face Guvernul exact cînd Codruța Kovesi căuta să convingă Europa că e victima Corupților din România care au pus gînd rău Justiției? Dă o OUG care scoate din minți pe magistrați, interpretată ca un nou pumn în gură dat Justiției. Magistrații ies în stradă sau fac grevă. Presa străină își exprimă indignarea. OUG e opera lui Tudorel Toader. Secția e sub comanda lui Tudorel Toader. Cel care a declanșat campania de contestare românească a candidaturii a fost Tudorel Toader.

Tudorel Toader apare drept agentul electoral al Codruței Kovesi.

O face numai din nerozie?", scrie Ion Cristoiu pe blogul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.