Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar PSD: Iohannis nu-și înțelege atribuțiile oficiale

PSD

Europarlamentarul PSD Victor Negrescu reacționează la declarația președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, conform căreia criza din Grecia „afectează Bulgaria, România şi alte state”, eurodeputatul român criticând din nou lipsa de reacție a președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză de neînțelegerea atribuțiilor sale oficiale.

Victor Negrescu solicită încă o dată Președintelui Klaus Iohannis convocarea de urgență a CSAT pe subiectul crizei din Grecia sau organizarea unei întâlniri cu reprezentanții Guvernului României și cu europarlamentarii români.

„Este inacceptabil ca președintele Comisiei Europene să ne avertizeze privind efectele crizei din Grecia asupra României, iar reprezentantul țării noastre în Consiliul European – președintele – să tacă și să nu comunice pe acest subiect cu cetățenii din România. În opinia mea, astăzi, președintele Klaus Iohannis demonstrează că nu înțelege atribuțiile sale oficiale! Nu este vorba de politică internă sau de obiective electorale, dar nu pot înțelege lipsa de transparență și de implicare din partea unui om politic care a pretins că va schimba modul de a face politică. Pentru mine, a face o altfel de politică înseamna mai mult dialog, mai puține orgolii și mai multă muncă. De aceea, reiterez nevoia de a convoca de urgență fie CSAT, fie o întâlnire cu europarlamentarii români și Guvernul României pe subiectul Grecia și a rolului țării noastre în actualul context european”, comentează situația europarlamentarul român.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.