Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar român îl atacă pe șeful diplomației europene: Josep Borrell alege să meargă la Moscova parcă mânat de dorința de a salva Kremlinul

Agerpres
Rusia proteste arestări

Europarlamentarul PMP Eugen Tomac critică vizita la Moscova a lui Josep Borrell, Înaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe şi Politici de Securitate.

Citește și: Răsare o bombă din Guvern: Poliția Militară va avea drepturi asupra populației civile/ Proiect al MApN

„Consider total inoportună vizita vicepreședintelui Comisiei Europene, Josep Borrell, in Rusia. După ce o planetă întreagă a rămas șocată de modul cum își elimină Putin opozanții, regimul de la Moscova demonstrează că nu crede în lacrimi. Când operațiunea de eliminarea fizică a lui Navalnîi nu le-a reușit, justiția de tip sovietic l-a condamnat în doi timpi și trei mișcări la închisoare.

Pe acest fundal, în loc să introducă cele mai severe sancțiunii împotriva clanului din jurul lui Putin, socialistul Josep Borrell alege să meargă la Moscova parcă mânat de dorința de a salva Kremlinul și nicidecum de a-i transmite ceea ce majoritatea europenilor așteaptă, sancțiuni dure și mesaje ferme de susținere a celor care își doresc să scape de ultimul tiran al Europei.

Stalinismul a revenit la Moscova și el nu poate fi oprit decât prin izolare și restricții clare, lucru pe care șeful diplomației europene îl vede, din nefericire, complet opus”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.