Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar român, întâlnire la nivel înalt în SUA

rebega

Europarlamentarul român Laurențiu Rebega s-a întâlnit în SUA cu Matt Schlapp, președintele Uniunii Conservatorilor Americani, organizatorul Conferinței Acțiunii Politice Conservatoare (CPAC) în cadrul căreia, ieri, a ținut un discurs chiar președintele Donald Trump.

Prezent la discursul lui Trump, Rebega a explicat pe pagina sa de socializare, unde a postat și filmarea pe care a făcut-o cu președintele SUA, că ”a fost un discurs de lucru, în care președintele a punctat, cu toată responsabilitatea, pașii concreți care trebuie făcuți pentru respectarea promisiunilor electorale. Și a adăugat că în acest mandat va urmări să întărească poziția cetățeanului în fața statului”.

Vezi şi: Se lansează partidul #REZIST. Marca a fost înregistrată. REACŢIA protestatarilor

Rebega a mai arătat că ”Donald Trump a vorbit despre securitate națională și suveranitate națională. A subliniat că o creștere a preocupării pentru securitatea SUA înseamnă și determinarea celorlalte națiuni, și în special a aliaților Statelor Unite de a trata această problemă cu mai multă atenție. Președintele a vorbit și despre imigrația ilegală, ca factor de insecuritate. Președintele a mai vorbit despre naționalism economic și despre protejarea întreprinzătorilor americani, evocând o analiză și o rediscutare a tuturor acordurilor comerciale încheiate de Statele Unite cu alte țări. Pe scurt, discursul președintelui a punctat ideea revigorării structurilor naționale în economie, în politica de securitate și în relațiile internaționale. A fost un discurs ferm și vizionar, în care președintele a subliniat obiectivul respectării promisiunilor electorale”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.