Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar USR PLUS, anunț surpriză despre PNRR-ul României: 'Este un plan deja aprobat'

Inquam Photos/ Octav Ganea
PNRR Planul National de Relansare si Rezilienta

Programarea vizitei în România a președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe 27 septembrie, după congresul PNL, este un semnal potrivit căruia Comisia Europeană nu se amestecă în nicio bătălie politică, afirmă eurodeputatul Dragoș Pâslaru: „Informal, PNRR este un plan deja aprobat”.

„Informal, PNRR este în acest moment un plan deja aprobat. Data de lansare coincide, de obicei, cu anunțul unei vizite a președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în țara respectivă. Pe data de 27 septembrie este anunțată această vizită. Un semnal potrivit căruia Comisia Europeană nu se amestecă în nicio bătălie politică”, scrie pe Facebook Dragoș Pâslaru.

El afirmă că este „absolut sigur” că prefinanțarea de 1,9 miliarde de euro va veni în acest an.

„Comisia Europeană este deja pregătită cu sumele din prefinanțare. Începând cu acest moment, în calitate de co-raportor și membru în grupul de lucru de monitorizare al Parlamentului European pentru implementarea Mecanismului de Redresare și Reziliență #MRR, urmăresc modul în care planul nostru aprobat este și respectat”, conchide Pâslaru.

Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine în România în data de 27 septembrie pentru aprobarea PNRR, în valoare de 29,2 miliarde de euro, a anunțat purtătoarea de cuvânt a instituției, Dana Spinanț. Vizita va avea loc după congresul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.