Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentar USR, solicitare-șoc pentru Iohannis: PNL se poate reforma dacă ia frâul. ECHIPA PREȘEDINTELUI

Mediafax
iohannis pnl orban

Europarlamentarul USR Ramona Strugariu este de părere că președintele Iohannis are nevoie de un PNL condus de “un om cu echipă puternică şi competentă în jur, care să facă ordine prin finanțări, prin principii, care să-şi respecte promisiunile date”. Strugariu îl menționează pe deputatul Ovidiu Raețchi, deși acesta se află în conflict cu echipa conservatoare din fruntea PNL:

Vezi și: Donald Trump poate reveni rapid la Casa Albă: Este favoritul Partidului Republican într-un ultim sondaj

“Foarte interesante flexiunile puterii în PNL these days. M-am tot întrebat cine îl (mai) consiliază pe preşedinte în materie de comunicare, dincolo de poante lingvistice. Pentru că s-ar putea să nu îl consilieze tocmai bine, şi nu întâmplător.

Iohannis a făcut treabă bună atunci când a avut echipă cum trebuie. Asta e de necontestat. Sunt momente celebre legate de mandatul lui. Iar când nu i-a ascultat pe acei consilieri şi a mers pe unele decizii politice (ale anumitor lideri PNL), s-au întors cu efect de bumerang împotriva lui sau a unor oameni din partid care erau cu bună credință. Cred că e inteligent şi ştie asta.

Eu aş juca până la capăt cartea mea în partid şi cartea oamenilor buni. Doar aşa se poate reforma PNL, şi cred că sunt mulți oameni recuperabili. Dacă vrea să rămână în politică şi  nu visează vreun loc călduț şi de prestigiu prin alte metropole, ar trebui să ia frâul şi să nu mai stea cu urechea lipită de toate şoaptele. N-ar fi deloc o idee rea un partid condus de el, sau de oameni precum Ovidiu Raețchi, de pildă. Un om cu echipă puternică şi competentă în jur, care să facă ordine prin finanțări, prin principii, care să-şi respecte promisiunile date, care să iasă din ipocrizie.

Să vedem. Ar fi un câştig pentru toată lumea. Abia aşa s-ar limpezi aia cu "toți oamenii preşedintelui". Într-un fel sau altul”, a precizat europarlamentarul USR Ramona Strugariu pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.