Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Donald Trump poate reveni rapid la Casa Albă: Este favoritul Partidului Republican într-un ultim sondaj

Agerpres - Reuters
Donald Trump

Preşedintele în funcţie al SUA, Donald Trump, analizează cu seriozitate posibilitatea de a candida în scrutinul prezidenţial din anul 2024, iar, conform unui sondaj de opinie, este favorit să fie desemnat din nou candidat al Partidului Republican.

Conform unor surse citate de cotidianul The Washington Post, deşi nu a recunoscut public victoria lui Joseph Biden în scrutinul prezidenţial, Donald Trump le-a spus consilierilor că vrea să rămână o personalitate politică centrală în următorii ani şi să candideze din nou în 2024. Donald Trump ar putea anunţa candidatura pentru al doilea mandat de preşedinte înainte de sfârşitul acestui an, scrie mediafax.ro.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

Un sondaj efectuat de Politico.com / Morning Consult, difuzat marţi, arată că Donald Trump este favorit pentru a fi desemnat candidat al Partidului Republican în scrutinul prezidenţial din 2024.

Potrivit sondajului, Donald Trump este creditat cu 53% din intenţiile de vot în rândul alegătorilor republicani. Actualul vicepreşedinte, Mike Pence, este creditat cu 12%, Donald Trump jr. cu 8%, iar Tom Cotton, Ted Cruz, Mitt Romney şi Nikki Haley sunt sub nivelul de 5%.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.