Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarii PSD fac front comun, după ce Cristian Preda a cerut suspendarea dreptului de vot al României: 'Iresponsabil şi ruşinos'

udrea cristian preda

Solicitarea făcută de europarlamentarul Cristian Preda, în Parlamentul European, pentru suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul European, reprezintă un "act iresponsabil şi o dovadă de ură împotriva propriei ţări", consideră europarlamentarii social-democraţi români.

În opinia europarlamentarilor PSD, niciun politician nu are voie să afecteze interesul naţional din "considerente politice meschine".

Citește și: S-a aflat! Cât de bogat este secretarul de stat Raed Arafat și ce venituri are acesta

"Pentru că nu Cristian Preda, ci românii sunt cei care plătesc nota de plată pentru astfel de minciuni repetate şi dezinformări. Cristian Preda, şi alţii ca el, trebuie să înţeleagă că a proceda de o asemenea manieră, angrenând interesele României şi poporului român într-un război politic este descalificant. Românii nu l-au trimis pe Cristian Preda în Parlamentul European pentru a face astfel de gesturi, care în esenţă sunt acte de trădare a încrederii primite din partea oamenilor", susţin social-democraţii într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

Potrivit liderului delegaţiei social-democrate la Parlamentul European, Viorica Dăncilă, Cristian Preda este român şi ar trebui să reprezinte interesele României.

Citește și: Declaraţii incendiare făcute de omul săptămânii în Parlamentul European! Reacţii pe subiectele momentului

"Din păcate, iresponsabilitatea domnului Cristian Preda a atins o limită extremă. Domnul Preda face parte din acel grup restrâns de politicieni români care şi-au dedicat cariera denigrării propriei ţări în plan extern. Deşi este român şi în forul european ar trebui să reprezinte interesele României, alege să se comporte ca un inamic al propriei ţări şi al poporului român, fiindcă suspendarea dreptului de vot înseamnă efectiv pedepsirea unui stat şi consecinţe în viaţa tuturor cetăţenilor", a spus Viorica Dăncilă, citată în comunicat.

Europarlamentarul Cristian Preda a cerut în cursul acestei săptămâni suspendarea dreptului de vot al României în Consiliul European.

Citește și: Bugetarii nu se așteptau la asta! Cu câte la va scădea salariul de la 1 ianuarie – procent semnificativ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.