Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Eugen Tomac: Nu există decât o singură opțiune, să ne opunem lui Putin

Europarlamentarul Eugen Tomac susține că politicienii români nu au decât o singură opțiune, aceea de a se opune lui Putin. De asemenea, europarlamentarul de origine ucraineană salută decizia interzicerii site-urilor de propagandă ruse. „În sfârșit, o veste foarte bună de la Guvern! Interzicerea site-urilor proruse care dezinformează și promovează politicieni ce se poziționează deschis împotriva NATO și a Uniunii Europene este o decizie corectă”, a anunțat Eugen Tomac, pe Facebook.

Europarlamentarul îi critică pe politicienii români care nu adoptă o poziție clară față de agresiunea Rusiei în Ucraina.

„Avem în România partide și politicieni al căror model este Putin, în fața căruia fac plecăciuni la Ambasada Rusiei la București. Acești falși politicieni încearcă să compromită simbolurile naționale. Tricolorul românesc nu va îngenunchea niciodată în fața Kremlinului! În aceste clipe, nu există decât o singură opțiune: să ne opunem lui Putin! Toți cei care astăzi caută scuze sau evită a se exprima tranșant sunt, de fapt, cei care cred mai mult în Putin decât în România”, a adăugat europarlamentarul originar din Ucraina. Eugen Tomac este un politician român care s-a născut în localitatea Babele din Ucraina.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.