Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Laurențiu Rebega i-a comemorat pe eroii români din Primul Război Mondial

arhiva personala
Laurentiu Rebega

Europarlamentarul Laurențiu Rebega, membru al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, a participat ieri la Comemorarea Eroilor din Primul Război Mondial, eveniment care a avut loc în județul Prahova, la Tabla Buții. ”Astăzi am comemorat, alături de câteva mii de români, eroii fără egal ai Reîntregirii Neamului care s-au sacrificat pentru țară la Tabla Buții, în județul Prahova, acolo unde, pentru prima oară, soldații noștri au rostit ”Pe aici nu se trece!”. În An de Centenar, amintirea faptelor lor de vitejie și a prețului suprem pe care l-au plătit pentru viitorul României trebuie să fie mai vie ca niciodată”, a scris Rebega pe pagina sa de socializare.

Singurul europarlamentar al partidului Pro România a adăugat în mesajul său că ”aduce cu această ocazie, de Sărbătoarea Schimbării la Față, închinarea mea de român în fața acestor titani care nu au pregetat să-și dea viața pentru ca Marea Unire să devină posibilă. Am depus astăzi o coroană de flori, am aprins o lumânare și m-am recules în liniștea mormintele lor sacre alături de un bun prieten și un adevărat patriot, Puiu Cloțaru. În cimitirul de la Tabla Buții, pe culmea munților, se odihnesc acum cei căzuți chiar pe aceste meleaguri stropite cu sânge de erou, și așteaptă ca noi să le urmăm exemplul și să ne dedicăm viața acestei țări căreia ei i-au sacrificat totul”.

Rebega își încheie postarea cu o întrebare cheie: ”Vom fi oare capabili să ne ridicăm la înălțimea exemplului lor?” și nu uită să facă urarea: ”Trăiască România Mare!”content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.