Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Maria Grapini, noul vicepreședinte al CNMR pentru IMM-uri

maria_grapini1

Coaliția Națională pentru Modernizarea și Respectarea României anunță astăzi numirea doamnei Maria Grapini în calitate de Vicepreședinte al CNMR pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii.

Europarlamentarul Maria Grapini este  pe de parte unul din oamenii care au susținut inițiativele Coaliției oferindu-și întregul suport în  păstrarea valorilor și a identității naționale, promovarea patriotismului și luarea de măsuri în fața provocărilor generate de evenimentele din județele Harghita și Covasna.

,,Alăturarea TUTUROR românilor care își apără țara într-un efort comun indiferent de doctrina politică, etnie, religie, sex sau poziție socială este principalul obiectiv al CNMR pentru anul 2018. Toți cei care iubesc România și sunt dispuși să treacă la fapte este primit cu brațele deschise în CNMR. Măria Grapini a făcut deja aceste lucruri: a semnat Scrisoarea deschisă prin care am protestat împotriva umilirii românilor de către o mână de golani la Budapesta, a luat poziție în Parlamentul European oricând personaje care și au uitat "rădăcinile" au ponegrit România. De aceea mă bucur să vin alături și să construim pentru România și din Parlamentul European și să dezvoltăm sectorul critic al clasei mijlocii: IMM-urile'', a declarat președintele CNMR, Alexandru Cumpănașu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.