Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Mihai Tudose și-ar fi hărțuit sexual o fostă asistentă: 'A invocat că are burnout!' (presă)/ Update Documente

Radu Pop
Facebook
Mihai Tudose

Un europarlamentar român este în mijlocul unui mare scandal după ce a fost acuzat că a hărțuit sexual o asistentă din cadrul biroului de la Bruxelles. Mai multe surse au confirmat pentru publicația G4Media.ro faptul că europarlamentarul despre care Europa Liberă România a scris, sâmbătă, că și-ar fi hărțuit sexual o asistentă din cadrul biroului de la Bruxelles, este Mihai Tudose, ales pe listele ProRomânia.

Incidentele ar fi avut loc în perioada 2019-2020. Presa a dezvăluit faptul că victima se angajase ca asistentă în vara lui 2019 la un europarlamentar „proaspăt ales“.

Asistenta a mai spus că, după ce a acceptat postul, europarlamentarul i-ar fi spus „să merg în fața lui și a recunoscut la un moment dat că vrea să se uite la fundul meu. I-am spus că este inacceptabil. Multe remarci fizice, 'ar trebui să te îmbraci mai mult în fustă, știi că ai craci frumoși, ce mironosiță ești'. Vorbea cu organele masculine tot timpul, îl rugam, 'când mergi cu mine pe coridor nu-ți bagi alea în toate cele'. I-am zis că aici oamenii nu se comportă așa“, a declarat victima pentru jurnaliștii de la Europa Liberă.

În dezvăluirile inițiale, fosta asistentă afirmă că șeful ei s-ar fi purtat foarte urât și cu o colegă de birou. Într-un sfârșit, victima a plecat de la cabinetul europarlamentarului incriminat, dar tot nu a scăpat de amenințări.

Reacția lui Tudose

Contactat de G4Media.ro, Mihai Tudose a declarat că nu comentează. „Nu m-a chemat nimeni, la nici o anchetă, nu a fost nici o acuzație oficială. Se trezește cineva să vorbească, nu intru în polemică. Am dat-o afară, a invocat că are burnout, nu intru în detalii”.

UPDATE - Documente ale Parlamentului European par să susțină varianta europarlamentarului:

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.