Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Mircea Diaconu îşi promovează nevasta la Bruxelles

Mircea Diaconu

După ce a fost cercetat de procurorii Parchetului General pentru conflict de interese, întrucât, în calitate de director la Teatrul Nottara, şi-ar fi ajutat soţia să primească anumite contracte, europarlamentarul Mircea Diaconu îşi promovează soţia şi la Bruxelles.

În urmă cu câteva zile, la Bruxelles, Mircea Diaconu a organizat prima ediţie a festivalului de cultură românească EuRoCultura. În programul manifestării s-a aflat o dezabatere pe tema culturii româneşti în contextul european, două spectacole susţinute de actorii Teatrului Nottara şi un concert al lui Marius Mihalache. Deşi peste tot au fost trecute numele celor două piese, nicăieri nu a fost amintit faptul că regizoarea ambelor este Diana Lupescu, soţia lui Mircea Diaconu. Mai exact, este vorba despre spectacolele "Aprilie, dimineaţă" şi "Matrimoniale", care conform site-ului Teatrului Nottara sunt regizate de soţia europarlamentarului.

De altfel, potrivit wowbiz.ro, Diana Lupescu s-a aflat la Bruxelles in perioada festivalului, desi din zecile de fotografii postate pe paginile de socializare ale lui Mircea Diaconu, nu reiese acest lucru.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.