Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul Norica Nicolai, după anunțul privind revocarea lui Kovesi de la DNA: 'Nu a acționat Klaus Iohannis, ci președintele'

Norica Nicolai

Europarlamentarul ALDE Norica Nicolai a declarat, luni, după anunțul privind revocarea Codruței Kovesi de la șefia DNA, că ”sentimental președintele nu ar fi vrut să ia această decizie niciodată”, dar că ”nu a acționat dl. Klaus Iohannis, ci președintele” care a dovedit că respectă statul de drept.

Augustin Zegrean sare în apărarea lui Kovesi: 'Nu s-a ținut de scaun, și-a făcut datoria așa cum se cuvine'

”Este o decizie normală. Dincolo de partizanatele politice și de interesele electorale, președintele a dovedit că știe să respecte statul de drept, care începe cu respectarea Consituției și a deciziilor Curții Constituționale. Bănuiesc că, sentimental, președintele nu ar fi vrut să ia această decizie niciodată, date fiind relațiile cu DNA și, în special, cu dna Kovesi, dar nu a acționat dl. Klaus Iohannis, ci președintele. Cred că asta l-a determinat să nu anunțe personal această decizie, ci să o facă prin intermediul purtătorului de cuvânt”, a declarat pentru MEDIAFAX președintele Consiliuului Național al ALDE, europarlamentarul Norica Nicolai.

Preşedintele României Klaus Iohannis a emis decretul de revocare a Laurei Codruţa Kovesi de la conducerea DNA, potrivit deciziei CCR, anunţul fiind făcut luni de către purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.