Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Europarlamentarul prins la orgia din Bruxelles și-a recunoscut fapta și a demisionat din Parlamentul European: 'Regret profund'

24.p3k.hu
Jozsef Szajer

Europarlamentarul care a participat la orgia sexuală din centrul Bruxelles-ului este Jozsef Szajer (59 de ani), membru al FIDESZ, partidul de guvernare din Ungaria. El a admis, marți, că s-a aflat la petrecerea întreruptă de poliție și a demisionat din Parlamentul European, potrivit presei maghiare.

Citește și: Cine sunt candidații la funcția de premier. Posibile evoluții după alegerile parlamentare

„Nu am folosit droguri. Am cerut să mi se facă un test pe loc, dar polițiștii nu mi-au făcut. Poliția susține că au găsit pastile de extasy, dar nu sunt ale mele și nu știu cine și cum le-a adus. Regret profund că am încălcat restricțiile anti-COVID, a fost un gest iresponsabil din partea mea. Sunt gata să plătesc amenda. Îmi cer scuze familiei mele, colegilor mei, votanților mei. Îi rog să-mi evalueze pasul greșit în lumina celor 30 de ani de muncă devotată. Greșeala este a mea, sunt singurul responsabil. Adresez rugămintea ca subiectul să nu fie extins asupra țării mele sau asupra partidului meu politic”, a declarat el.

O orgie cu 25 de persoane a fost întreruptă vineri de polițiști în centrul Bruxelles-ului, potrivit presei belgiene, pentru că limita pentru adunările private este de 4 persoane. Printre cei prezenți la „gang bang” s-a aflat inclusiv un europarlamentar și unii diplomați.

În momentul descinderii la locul orgiei, la etajul unui bar, europarlamentarul ar fi încercat să fugă pe acoperișul clădirii, s-a accidentat și a fost prins de polițiști, după care a invocat imunitatea parlamentară.

La fața locului, polițiștii au găsit alcool și narcotice.

'Petrecăreții' au fost amendați dar nu au fost arestați.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.