Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eurostat: În 2020 românii au avut cea mai redusă utilizare a serviciilor de streaming TV prin internet

internet

Anul trecut, în Uniunea Europeană 74% dintre cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani care au utilizat internetul în precedentele trei luni au vizionat servicii de streaming TV sau redare video prin internet, cel mai redus procent de persoane care au utilizat astfel de servicii fiind în România (37%) şi Bulgaria (44%), arată datele publicate joi de Oficiul European pentru Statistică (Eurostat).

Cel mai ridicat procent de persoane care au vizionat servicii de streaming TV sau redare video prin internet s-a înregistrat anul trecut în Olanda şi Cipru (ambele 95%), Finlanda şi Malta (ambele 93%).

În 2020, în Uniunea Europeană, 75% din cei cu vârsta cuprinsă între 16 şi 74 de ani care au utilizat internetul în precedentele trei luni au citit site-uri de ştiri, ziare şi reviste online, 61% au ascultat muzică iar 34% au jucat sau au descărcat jocuri.

În UE, cel mai ridicat procent de persoane care au jucat sau au descărcat jocuri s-a înregistrat anul trecut în Olanda (56%), Malta şi Danemarca (ambele 47%), iar cel mai scăzut, sub 20%, în Bulgaria şi Polonia. În România, procentul este de 26%, similar cu cel din Irlanda, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.