Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment important pentru mediul de afaceri: urmează să fie lansată Coaliţia pentru Libertatea Comerţului şi a Comunicării

www.bugetul.ro
firme, afaceri

Coaliţia pentru Libertatea Comerţului şi a Comunicării (CLCC) organizează marţi, în parteneriat cu Comisia pentru buget, finanţe şi bănci, evenimentul de lansare al organizaţiei, informează Agerpres.

Citește și: Prima emisiune de obligaţiuni Capital Leasing IFN se listează pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al BVB

Dezbaterile şi discuţiile vor avea ca temă centrală "Excesul de reglementare: atac asupra libertăţii economice. Cât de mult e prea mult?".

CLCC reuneşte, până în momentul de faţă, circa 1.200 de membri, cu o cifră de afaceri cumulată de peste 27 de miliarde de lei şi un număr total de aproape 13.000 de angajaţi. Obiectivul Coaliţiei este asigurarea unui mediu de afaceri competitiv şi corect, astfel încât companiile să poată investi şi dezvolta, plătind în continuare salariile a milioane de români şi contribuind la dezvoltarea întregii comunităţi.

La eveniment sunt invitaţi preşedinţii Comisiilor permanente din Camera Deputaţilor, liderii grupurilor parlamentare din Cameră, membrii Biroului Permanent, reprezentanţi ai Ministerului Finanţelor, Ministerului Economiei, Ministerului pentru Mediul de Afaceri, reprezentanţi ai asociaţiilor profesionale şi patronatelor, analişti economici, consultanţi, jurnalişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.