Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment - Lansarea "Asociației Pur si Simplu Verde"!

facebook
Asociatia Pur si Simplu Verde
Asociația "Pur si Simplu Verde", se lanseaza vineri, 15 ianuarie, începând cu ora 16. În cadrul evenimentului, profesioniști  în  probleme de mediu, energiei și digitalizare, alături de  militanți fervenți ai dezvoltării durabile și membri ai acestei asociații, vor prezenta principalele provocări cu care se confruntă lumea în domeniul schimbărilor climatice și soluțiile susținute de Pur si Simplu Verde ca principale arme de combatere a acestora, precizeaza acestia.
În premieră pentru România, specialiști internaționali, în calitate de membri ai Consiliului  științific al Asociației Pur si Simplu Verde, vor prezenta viziunea și strategiile  în domeniile lor de expertiză, necesare a fi aplicate  pentru combaterea schimbărilor climatice și dezvoltarea unei economii durabile.
Acestia mai anunta ca evenimentul  se va  desfășura în limba româna și în limba engleză,  cu opțiunea de a beneficia de traducere simultană. Pentru mai multe detalii doritorii pot accesa: www.pursisimpluverde.ro.
Presedintele asociatiei este Ioana Petrescu, fostul ministru al Finanțelor Publice ale României și prima femeie din România care a deținut această funcție

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.