Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Eveniment special pentru copiii cu nevoi speciale la Târgul de Crăciun din București: acces gratuit la activitățile de divertisment

targ de craciun

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, anunţă că, în 14 decembrie, va avea loc un eEveniment dedicat copiilor cu nevoi speciale, la Târgul de Crăciun din Bucureşti. Zona va fi accesibilizată, iluminatul şi zgomotul vor fi minime pentru a nu-i deranja, iar copiii vor avea acces gratuit la toate activităţile de divertisment.

”Pentru că toţi copiii trebuie să se bucure de sărbătorile de iarnă organizăm la Târgul de Crăciun Bucureşti din Piaţa Constituţiei - Silent Day - eveniment dedicat copiilor cu nevoi speciale. Joi, 14 decembrie, în intervalul orar 13:00 – 17:00, Târgul de Crăciun va fi adaptat pentru micuţii cu dizabilităţi senzoriale, care nu pot rezista în medii aglomerate, cu mult zgomot, muzică şi jocuri de lumini”, a scris, luni, pe Facebook, Nicuşor Dan.

Primarul general al Capitaleu a precizat că pe durata evenimentului, zgomotul va fi redus, iar iluminatul festiv va fi minim, pentru siguranţa copiilor participanţi, potrivit news.ro.

”Totodată, cei mici vor avea acces gratuit la toate activităţile de divertisment, respectiv trenuleţ, carusel, roata panoramică (în funcţie de tipul de dizabilitate, unde este permis şi adecvat), precum şi acces în Casa lui Moş Crăciun, exclusiv pentru ei (întâlnire cu Moş Crăciun şi elfii săi, în intervalul orar 14:00-16:00)”, a mai precizat primarul general.

Nicuşor Dan anunţă că echipe ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti se vor afla la Târg pentru a-i ajuta pe copii şi părinţi, astfel încât aceştia să aibă o experienţă cât mai plăcută.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.