Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evenimentul `5 pentru 5` s-a încheiat prin 5 concerte desfășurate simultan, în 5 locații diferite ale Sectorului

Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”
balet concert

Ultima seară din cadrul evenimentului „5 PENTRU 5”, organizat de Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache”, s-a încheiat în acorduri muzicale, prin cinci concerte desfășurate simultan, în cinci locații reprezentative ale sectorului.

Recitalurile de muzică au avut loc atât în aer liber, cât și în perimetrul exterior al clădirilor sau găzduite chiar în interiorul acestora.

Pe platoul Universității Naționale de Apărare “Carol I”, atmosfera serii a fost animată de o fuziune de stiluri muzicale - etno, folk și jazz balcanic, prin Valentin Boghean, compozitor, muzician și instrumentist din Republica Moldova, împreună cu band-ul format din 8 instrumentiști.

Fiecare participant la eveniment a pășit prin poarta timpului atunci când a intrat în curtea Colegiului Național “Gheorghe Lazăr”, unde concertul a fost susținut de trupa D-l Goe, formată din 8 membri tineri și plini de energie, abordând prin stilul lor muzical influențe gypsy, folk, și rock.

La Facultatea de Medicină au susținut un concert electro acustic Adrian Nour împreună cu Trio Zamfirescu, interpretând piese cunoscute ale artiștilor naționali și internaționali în stil clasic și latino.

Curtea Facultății de Drept a fost învăluită de muzica tinerilor artiști lirici, cu invitatul principal, Alexandru Nagy. De asemenea, programul muzical a fost susținut și de artista Dora Gaitanovici împreună cu band-ul format din chitare electrice, pian, vioară și percuție.

Clădirea „The Ark” a găzduit în incinta sa, concertul susținut de Quartet Adrian Naidin, aducând emoțiile cuvintelor, prin influențe folk, în interpretări proprii.

Publicul a avut ocazia de a alege să participe la unul sau mai multe recitaluri din cadrul evenimentului „5 PENTRU 5”, în intervalul desfășurării programului muzical, 20:00-22:00, clădirile fiind la o distanță mică una față de cealaltă.

Evenimentul s-a bucurat de prezența unui public de aproximativ 1000 de persoane, cu vârste cuprinse între 5-80 de ani.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a luat parte la eveniment și a petrecut ore bune alături de cetățenii ce s-au alăturat și ei concertelor și bunei dispoziții.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.