Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evenimentul Mobile World Congress de la Barcelona ar putea fi anulat, în contextul epidemiei de coronavirus

Facebook
coronavirus

Organizaţia GSMA va organiza vineri o şedinţă de consiliu pentru a discuta despre eventuala anulare a Mobile World Congress (MWC) din Barcelona, după retragerea mai multor companii mari în urma epidemiei de coronavirus, anunţă Reuters, potrivit MEDIAFAX.

MWC, programat să aibă loc în perioada 24-27 februarie, este cea mai mare expoziţie anuală din industria de telecomunicații.

Citește și: Victor Ponta iese la rampă: `Ura față de PSD e suficientă ca și combustie pentru a acoperi orice rău făcut de guvernul PNL”!

Evenimentul este afectat de epidemia de coronavirus, care a ucis mai mult de 1.100 de persoane până în prezent, în mare parte în China continentală.

Companii, printre care NTT Docomo şi Sony Corp din Japonia sau Intel Corp şi Nvidia din SUA au renunţat deja să participe.

Anularea evenimentului ar fi o mare lovitură pentru Barcelona, pentru că expoziţia asigură 500 de milioane de dolari economiei locale.

GSMA reprezintă 750 de operatori şi alte 350 de firme din industria de telefonie mobilă, de la Deutsche Telekom până la Huawei.

Citește și: Consilierul Olguței Vasilescu răstoarnă spusele ministrului Muncii: Se trimit deja de ani de zile

Consiliul său GSMa este format din 26 de lideri ai unora dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii din lume şi este în prezent prezidat de Stéphane Richard, CEO al Orange.

Ministrul sănătăţii din Spania, Salvador Illa, a declarat marţi reporterilor că nu există niciun motiv pentru ca evenimentul să nu se desfăşoare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.