Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evgeni Prigojin provoacă cutremur: Grupul Wagner va dispărea! Vom deveni istorie

politico.com
Wagner

Șeful grupului Wagner, Evgeni Prigojin, susține că slaba dotare a militarilor săi va duce, în curând, la dispariția totală a grupului de mercenari Wagner. El a explicat că în fiecare zi au 1000 de cadavre, iar în ritmul acesta gruparea va înceta să existe.

"Acum, în ceea ce privește nevoia în general de obuze pe front, ceea ce vrem. Astăzi ajungem în punctul în care Wagner se termină", a declarat el pentru bloggerul de război rus Semion Pegov.

"Compania Wagner își va înceta existența destul de curând. Vom deveni istorie. E în regulă, se mai întâmplă", a continuat Prigojin, potrivit Reuters.

În fiecare zi avem 1000 de cadavre

"În fiecre zi acumulăm o mie de cadavre, pe care le punem în sicriu şi le trimitem acasă", a declarat Prigojin într-un interviu publicat sâmbătă cu bloggerul rus Semion Pegov. Din cauza lipsei de muniţie de artilerie, pierderile ar fi de cinci ori mai mari decât e necesar.

Prigojin şi-a repetat criticile acerbe faţă de conducătorii armatei ruse: forţele armate ruse suferă de lipsă de disciplină şi de organizare. Şeful mercenarilor ruşi, care a profitat mult de invadarea Ucrainei, îşi poate permite critici deschise, deoarece el este un confident al preşedintelui rus, Vladimir Putin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.