Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Evra ar putea fi dat afară de Olympique Marseille, după ce a lovit un suporter înaintea meciului de la Guimaraes - VIDEO

www.gsp.ro
Evra lovește un suporter

Fundaşul Patrice Evra ar putea fi dat afară de clubului Olympique Marseille, pentru faptul că a lovit un suporter în timpul încălzirii dinaintea meciului din deplasare cu Vitoria Guimaraes, din Liga Europa, gest pentru care a primit cartonaş roşu înaintea jocului.

Clubul france a anunţat că a deschis o anchetă după incidentul din Portugalia şi îi reproşează jucătorului că a răspuns provocărilor.

"Olympique Marseille a reţinut altercaţia dintre un individ şi Patrice Evra, din timpul încălzirii jucătorilor dinaintea meciului cu Guimaraes. O anchetă internă a fost demarată pentru a stabili toate responsabilităţile. În orice caz, un jucător profesionist trebuie să-şi păstreze sângele rece în faţa provocărilor şi insultelor, oricât de dure şi de nejustificate ar fi ele. În acelaşi timp, clubul condamnă din start orice comportament distructiv al pseudo-suporterului, care îşi înjură proprii jucători, într-un moment în care fiecare ar trebui să-şi suţină echipa", se arată în comunicatul clubului, conform News.ro.

Evra a fost sancţionat cu cartonaşul roşu de arbitrul întâlnirii şi riscă o dură sancţiune din partea UEFA. Presa franceză susţine că incidentul de joi ar putea pune capăt carierei jucătorului de 36 de ani. Pentru un gest asemănător, Eric Cantona a fost suspendat în Anglia nouă luni, în 1995.

Fotbalistul echipei Olympique Marseille Patrice Evra a lovit un suporter în timpul încălzirii dinaintea meciului din deplasare cu Vitoria Guimaraes, din Liga Europa. Evra a fost insultat de fanii propriei echipe de la începutul încălzirii, astfel că la un moment dat s-a apropiat de ei pentru a discuta. Însă situaţia a degenerat şi Evra a reacţionat cu o lovitură în stilul celor văzute în artele marţiale, cu piciorul la nivelul capului unui fan. Internaţionalul francez era rezervă la meciul de joi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.