Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-ministru PSD lansează o teorie inedită despre scopul alegerilor anticipate

variante calcule scenariu plan

Fostul ministru PSD Alexandru Petrescu a apreciat, sâmbătă, că liberalii și Klaus Iohannis vor alegeri anticipate pentru a preveni o scădere în sondaje după un an de guvernare.

„Tema alegerilor anticipate promovată intens de presedinte și la care se aliniază vrand-nevrand și partidul de guvernământ devoaleaza de fapt un alt aspect: previzionarea eșecului Guvernului PNL. Acest scenariu se confirma zilnic prin evoluția prestației echipei guvernamentale, vocala și neexperimentata, populista in comunicare și lipsită de profesionalism și intareste îngrijorarea președintelui-premier ca alegerile parlamentare la termen vor găsi un PNL cu un capital politic înjumătățit și o posibila reconfigurare parlamentara care va arata ca cea de azi in cel mai bun caz pentru liberali. PNL e înscris intr-o curba descendenta , pierde de fiecare data când miniștrii ies la rampa, grabit și nesăbuit, producand fraze antologice cu repercusiuni finaciare majore pentru Romania și impact negativ pentru romani”, a scris Petrescu pe Facebook.

Citeste si: SURSE: Guvernul Orban revine la interzicerea cumulării pensiei cu salariul la stat, măsură din perioada Boc .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.