Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ex-primar de municipiu a demisionat din PNL și candidează pentru PSD

racolari

Caz atipic în județul Neamț. Contrar tendinței naționale de migrare a primarilor PSD spre liberali, în municipiul Roman are loc fenomenul opus.

Până de curând primar în Roman, Lucian Micu a fost lăsat din brațe de liberali, care nu l-au mai susținut pentru o nouă candidatură.

  • „Cu mâhnire în suflet, dar cu inima curată, vă informez că astăzi mă despart de PNL. Ei nu mă (mai) vor, deși s-au strâns peste 4.000 de semnături în numele meu pentru candidatura la primărie, iar dragoste cu de-a sila nu se poate”, a anunțat marți fostul edil.

Lucian Micu a fost apoi ofertat de PSD și a acceptat.

„Am ales să candidez. Ca independent, nu e imposibil să ieși primar, dar cu două partide puternice și electoratul lor e dificil să ai acea majoritate care să te mulțumească. Apoi, ajungi primar și nu ai pe nimeni în Consiliul Local, unde supui la vot proiectele. În loc să te preocupi de treaba de primar, trebuie să te ocupi doar de politică. Și unii poate nu vor, alții vor - dar poate vor altele la schimb și e o joacă de-a câinele și pisica. Doi primari au trecut prin asta și știu ce vorbesc. Pe oameni nu-i interesează jocurile de culise, ei vor să vadă că faci ceva, nu că te lamentezi patru ani că nu te lasă alții. Am fost invitat de PSD să candidez din partea formațiunii și am acceptat”, a anunțat acesta pe Facebook.

La începutul lunii august, primarul Romanului a fost destituit din funcție de prefect care a constatat, prin ordin, încetarea de drept a mandatului edilului înainte de termen, după ce a fost declarat de ÎCCJ incompatibil.

Citește și: Jocurile din PSD. Moțiunea de cenzură este vârful icebergului .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.