Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Examen titularizare: Note mai mari pentru 242 de profesori din Capitală, în urma contestațiilor

titularizare

Peste 200 de profesori din Capitală care au susținut examenul de titularizare au notele mărite în urma contestațiilor depuse, în timp ce, pentru 109 candidați, nota a scăzut, precizează reprezentanții ISMB, potrivit Mediafax.

Din totalul celor 377 de contestații înregistrate de candidații care au susținut proba scrisă în București, pentru 109 candidați, notele finale au scăzut, în timp ce, pentru 242 candidați notele au fost mai mari.

Din totalul celor 109 candidați ale căror note au fost mai mici, pentru 10 dintre aceștia notele au scazut cu peste 1 punct.

Citește și: Poliţiştii din Iași au de rezolvat 99 de cazuri de dispariţie; în 27 este vorba despre minori

La polul opus, din cei 242 candidați ale căror note finale sunt mai mari după contestații, pentru 47 candidati notele au crescut cu peste 1 punct.

Rezultatele finale în cadrul examenului de titularizare, cele de după soluționarea contestațiilor depuse de profesori au fost afișate, marți, la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe site-ul Ministerului Educației, potrivit datelor calendarului emis de MEN.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în şedinţe publice organizate de inspectoratele şcolare, miercuri, 31 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.